DATASKYDDSPOLICY

Här kan du läsa om vår dataskyddspolicy och stadgar, samt få svar på relevanta frågor. Vi har samlat all information du behöver för att förstå hur vi hanterar dina personuppgifter och vilka riktlinjer vi följer för att skydda din integritet. Läs vidare för att få en fullständig översikt och hitta svar på vanliga frågor

ANSTÄLLDA

Är du anställd hos oss eller en samarbetspartner, Här hittar du legala dokument samt övriga blanketter, om du har ett infosoc konto hos oss och, organisations E-post kan du även ha åtkomst till ytterligare dokument på drive. för mer info kontakta våt IT-ansvarig, eller ladda ner dokumenten här.

SOCIALTJÄNST

Vår samarbetspartner är engagerad i att stödja och medverka i vårt arbete. På denna sida hittar du vägledning och information om hur vi tillsammans strävar mot gemensamma mål. Upptäck hur vår partner bidrar till våra projekt och hur vi tillsammans kan göra en större skillnad.

STADGAR

Här kan du läsa om vår  stadgar, samt få en överblick om verksamheten värderingen.  Vi har samlat all information du behöver för att förstå hur vi bedriver socialt arbete och vilka riktlinjer vi följer . Läs vidare för att få en fullständig översikt och hitta svar på dina frågor.

DOKUMENT

Är du anställd hos oss eller en samarbetspartner, Här hittar du juridiska  dokument samt övriga blanketter, om du har ett infosoc konto hos oss och, organisations E-post kan du även få åtkomst till ytterligare dokument på drive. för mer info kontakta våt IT-ansvarig, eller ladda ner dokumenten här.

F.A.Q

På denna sida hittar du vägledning och information om de större frågor som klient och partner. här hittar du svar på  hur vi tillsammans strävar mot gemensamma mål. Upptäck hur vår partner bidrar till våra projekt och hur vi tillsammans kan göra en större skillnad. hittar du inte svar här, vänligen ta kontakt med oss